Güzel Akdenizden Tüm Dünyaya!

Fason Kozmetik Üretici Firma; Lavendrose Kozmetik

Fason Kozmetik üretim yapan firmamız; Türkiye, Almanya, İngiltere, Çin, İrlanda, Rusya, Güney Kore, Hollanda ve Fransa başta olmak üzere birçok ülkeye ihracat yapmıştır.

Müşterilerimizin isteklerine göre; ambalaj, renk, kalıp, dizayn, grafik çalışması, koku çalışması, Ar-ge ürün geliştirme çalışması gibi gereken tüm çalışmalar firmamız tarafından yapılmaktadır. 

Örneğin, Güneş Kremi üretimi için talepte bulundunuz ve ürünü Avrupa Ülkeleri için ürettireceksiniz. Biz Fason Kozmetik Üretici bir firma olarak tüm süreçlerinizle sizinle yakın takip içerisinde ilerliyoruz. 

FASON ÜRETİM SÖZLEŞME SÜRECİMİZ NASILDIR? 

Ürün Seçimi Nedir?

Kataloğumuzu inceliyor ve ihtiyacınıza uygun ürünü belirliyoruz. Ürünle ilgili fikirlerinizi ve istediğiniz tüm detayları not alıyoruz.

Ürün Geliştirme Çalışması Yapmak Ne Demektir?

Ürünün araştırma ve geliştirmesinden sonra hayal ettiğiniz ürün için hızlı bir ön tasarım ve formül geliştiriyoruz.

Numune Hazırlama Ne Anlama Geliyor?

Size özel numuneler üretip onayınıza sunuyoruz.

Sipariş Talebi Yaratmak Ne Demektir?

Onayınızdan sonra ürünün toplam üretim maliyetini, üretim gün sayısını ve kargo sürecini tüm detayları ile size bildiririz.

Ön Ödeme Ne Demektir?

Ödemenin %40’ını üretim öncesi, %60’ını üretim bittikten sonra talep ediyoruz. Lavendrose markası olarak ABD’de de bir şirketimiz var, bu nedenle ödemenizi ASTVA LLC’ye bağlı Wise ve Payoneer hesaplarımız üzerinden yapabilirsiniz.

Üretim Süreci Nasıldır?

Sipariş oluşturmadan teslimata kadar tüm süreç hakkında sizi e-posta ile bilgilendiriyoruz ve ayrıca haftanın 7 günü bize ulaşabileceğiniz bir iletişim numaramız var. Bu numara üzerinden fotoğraf ve video göndererek üretim sürecinde sizlerle paylaşıyoruz.

Paketleme Nasıl Yapılır?

Üretim tamamlandıktan sonra uzman ekibimizle paketliyor, ürünlere zarar vermemeye ekstra özen gösteriyoruz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz tüm yurtdışı ticaretlerimizde güvenli ve hasarsız bir şekilde sevkiyat yaptığımızı belirtmek isteriz. Dilerseniz ekstra güvenlik için nakliye sigortası da ekleyebiliriz.

Kargo Süreci Nasıldır?

Ürünleriniz ekiplerimiz tarafından paketlendikten sonra fabrikamızdan çıkmadan önce görüntülü arama ile sizi bilgilendiriyor ve ürün barkodlarını sizinle paylaşıyoruz. Aynı gün içerisinde gümrüğe güvenle teslim ediyoruz.

Nakliye ve Teslimat ne anlama gelmektedir?

Merkezi bir lokasyon da olmanın avantajı ile Hava, Deniz ve Kara ulaşım seçenekleri ile ürünlerimizi hızlı bir şekilde gönderiyoruz. Ürün size ulaşana kadar kargo firması ile iletişime geçip sizi bilgilendiriyoruz. Ürünlerin size eksiksiz ve eksik ulaşmasını sağlıyoruz.

Sözleşmeli kozmetik üretimi yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli.

Üretim Sürecimize Dair Videomuza Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.

 

Bize Ulaşın

Size Özel Marka Kozmetik Üretimi ve Toptan Aromaterapi Yağları, Gül Suyu & Gül Yağı ve Lavanta yağı gibi Talepleriniz İçin bizimle İletişime geçebilirsiniz. Sorularınız İçin [email protected] e-mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Bir Cevap Yazın

    Lavendrose sitesinden daha fazla şey keşfedin

    Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

    Okumaya devam et

    Skip to content